2013. október 22., kedd

Videó, helló Baja, van még baja ?! 

Megfogadtam amit az amúgy tiszta lelkiismeretű Török Zsóti mondott és nem rágalmazom, mert még feljelent meg beperel, hogy nem írom le, hogy ez a videó az MSZP műve volt, csak éppen nem úgy sült el ahogy jó lett volna(már ha értik mire gondolok ... ).
Viszont kezdjük akkor ott, hogy mielőtt megsértődne az kis lelke annak a Zsóti gyereknek, hogy a hazugság relativizálását nála kellene kezdeni azzal, hogy egykor azt írta önéletrajzába, hogy neki bizony van tanári diplomája, azt kiderült, nem is járt még a főiskola felé sem, mert a libákat a mezőre más iránya kellett hajtania.
Aztán ott van, de tényleg ne sértsünk balos érzelmeket az egykor nagy karriert befutó népszabóságban megjelenő Teller levél, mait annyira igaznak tartottak, hogy már csak akkor tudták elmondani, hogy ordas nagy hazugság, amikor az egész tudományos társadalom rájuk szált. Mi történt akkor is, semmi mert Ötvös Pali bácsi még elnézést sem kért.
Folytatva a sort, volt egykor egy Kósa Lajost lejárató cikk is, amiben utcalányokkal hozták össze a nyakas debreceni civis polgárt. Na annak is annyi valóságtartalma volt, mint a rátóti csikótojásnak.
A szende baloldal az idei megújulási balhéjukat egy videóval indították, csak már kezdünk feledni a sok hazudozás közt, de én azért ide hozom - tudják amit kénytelenek lettek volna újravágni, de aztán nem nagyon akarózott nekik, mert azt mondták Ők nem tudták, hogy nem járult hozzá senki, hogy felhasználják a részleteket amik szerepeltek benne. Azóta törölték a videót, már csak a magyarázkodás van fent - http://youtu.be/yYEJPfC3b6U - de ezt is jó látni.
Aztán jön a másik botrány, hogy van ez a bizonyos Egyenlítő blog vagy nevezzük íráshalmaznak, nem más szerkeszti a független média tartalmat mint maga drága jó Török Zsoltika az MSZP székházban. Értik ettől lett "független".
Függetlenítsük el magunkat tőle, és nézzük meg mit alakot Baja kapcsán ez az oldal. Felrak egy hanganyagot ami olyan megint mintha valaki arról beszélne, hogy a Fidesz viszi a drága roma barátainkat a szavazófülkéhez és ad neki ezt meg azt, csakhogy rájuk adják a voksot. Az anyag azóta eltűnt az oldalról, és az is, hogy valaha fent volt.
És akkor eljutunk a HVG-hez, és Gavra Gáborhoz, aki nagy mellénnyel egy héten át futtatja, hogy a Fidesz bebukott itt a bizonyíték láss ne csak bambulj, mert látható amint egyezkednek emberek, hogy ki mennyiért menjen voksolni.
Jönnek a feljelentések is, élen a Maszoppal, követve őket a többi "gázrezsós", mert fő a szolidaritás.
Jönnek a sajtótájékoztatók, hogy így a Fidesz megy úgy. Még a lebukás napján is, hű szövetségesük az egykor antimaszopista volt LMP-s Karácsony ( nem fa ) Gergely is azt állítja, a videó valós és tessék kérem itt az ellenzéknek semmi érdeke nem fűződik a csaláshoz.
A bukta megtörténik, a Blikk lehozza, hogy a maszop kérésére készült "KRESZ oktató filmet" láttunk a HVG oldalán.
Utána, elhatárolódás, kiabálás és hazudozás tovább, hogy ehhez nekik semmi közük. Meg egyébként is, ki az a hülye aki ezt elhiszi, és nyomják a "kommenthuszáraik" a blogokon, hogy ez csakis a jobboldal ármánykodása lehet.
Akkor itt a pont.
Eddig leírt összes szar után, amibe a maszop állandóan lebukott, bedőlt, kérdezem szerényen: a HVG rutinjával a háta mögött le mert hozni úgy egy videót, hogy utána sem jár annak, hogy ebből méteres kékeres lehet ?
Nem én nem hinném, hogy ennyire amatőrök lennének azok ott "aljas földön".
Tudták, hogy hazugság, de jól jön a többi mellé, azt ha lebuknak mi lesz, semmi. Legfeljebb Gavra ír egy számom bánom valamit, és ennyi, az emberek fejében meg ott van elhintve, hogy lám lám már megint milyen mocskos ez a politika, mert ezek csak hazudoznak egymásra kennek dolgokat, már egy pártban sem lehet megbízni.
Itt van a kutya elásva ,mert a szockóknak ez a célja az apátia és a bizonytalanság, ezt szeretik.
De tudják mit, most szerintem mellé fogtak. Azok akik eddig is haragudtak rájuk, mert tudják mennyire ocsmány párt azok még jobban felszívták magukat, a szoci bizonytalanok meg még bizonytalanabbak lettek, mert azt látják, hogy ezek mindenkit bekennek sárral, és egy masszába gyűrik Őket.
Van tanulság ?
Nincs, mert Gavra még csak elnézést sem kért, csak annyit nyilatkozott, hogy elszúrták szakmailag. 





Jó reggelt Magyarok!

TibiDJ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése