2013. október 24., csütörtök

Feri a Király ! 

 Szóval az a helyzet, hogy ott a baloldali térfélen amikor már azt gondoltuk volna, hogy huss picsába eltűnik a nagy táncos komikus, mint a talajvíz feltör és elmossa a maradék hitét azoknak akik a libbancs balon láttak reményt arra, hogy meg lehet újítani a mozgalmukat. 


Nem, kérem azt Feri a túlmozgásos kápó nem engedi. Ideig - óráig lehetett kis hercegecske a Libás, meg a MesterHauzer, de itt valódi uralkodó csak egy lehet ez pedig az örök és állandó ripacs, Fletó
Most gondolhatjuk, hogy ez mennyire nem ízlik és büdös ott a táboron belül is, de ha a szél arra fújja majd a hatalom vaníliaillatú reményét, lássák meg még a szart is sztaniolba dobják és benyomják a nép asztalára, nesztek itt az ajándék. 

Mert ez zajlik most, csak a szerepeket még fel kellett mérni, és erre nagyon jó alakalom adódott amikor a szemetet összehordat a meleg tavaszias szél, a csalóka napfényben ott október 23.-n a rakparton. 
Nézzék csak, mára mennyire megváltozott a beszéd, és mennyire máshogy látják, láttatják azt, hogy Feri megkúrta Atist meg Gordont, és azok ennek nem is nagyon örültek, de mit volt mit tenni a "bráner" már benn, tehát élvezni kell becsukott szemmel. 
Feri meg élvezte is. 

Sőt, miután eldobta őket mint a rongyot, levelet is irt, hogy Te figyi, én nem úgy gondoltam ám azt, de a heves vérmérsékletem meg a szexi tested, és az a sok nép aki mindezt nézte és tapsolt is neki... mit tehetettem volna. És ha lehet, majd meg is ismétlem, többször még ... 
Atis, meg egy szót sem szólva sunnyog és mint az a lány akivel megesett a dolog, jó is volt meg nem is, élvezte is meg nem is, lassan belenyugszik abba ami a sorsa. 
Megint csak másod hegedűs lesz a zenekarban. 

Aztán azt se felejtsék el, hogy mára már többen voltak mint tegnap, és holnap még többen lesznek azok akik majd azt írják, és mondják ott a balszélen, hogy jobb lenne tényleg az egység és bele kell nyugodni, Feri tényleg nagyobb kaliber a Libásnál, meg ennél a szerencsétlen "Bikicsunájbajnoknál". 

A népek meg már eszik is mint vaja zsemlét a napköziben a mosolygó gyerekek, hogy nem megy ez máshogy csak Ferivel az élen. 

Hiába hazudozott, hiába tette tönkre az országot, hiába lövetett a nép közé, hiába volt valóban a demokrácia veszélyben, egyet látnak benne, mégpedig a Királyt aki leverheti a gaz lázadót aki most bitorolja a koronakirályságot.
  
Megvan tehát a nyertes, mert tudják Önök is, mindig az erősebb felé hajlik a hangulat ha arról van szó. Lehet itt Szabó Timinek, meg a volt LMP bagázsnak averziója ezzel a kreténnel szemben, ha majd a párt ökle megmutatja az irányt nekik is. 

Aztán fanyaloghat az liberális értelmiség, hogy egy bukott levitézlett ember legyen megint a főnök, kit fog ez izgatni akkor amikor majd a nép ostobább fele, mindent visz alapon és minden racionalitásnak ellentmondva megválasztja azt. 
Na az lesz az a pillanat amikor ebből az országból, mint a huss úgy lépek le, mert ezzel ismét oda kerülünk ahol már voltam egyszer, amikor a Pufajkás Vaskalappal a fején megnyeret a választásokat és visszajöttek a rémek akiket úgy gondoltunk, hogy végre sikerült elzavarni. 
Lófaszt, itt vannak és nem mentek sehova, kivárnak és Feri segítségével akarnak ismét hatalomba kerülve lopni, csalni és eladósítani.
Akkor hiába fogunk menetelni több százezeren, mert a nyakunkon lesznek megint. 
Szóval figyelni, mert a bűvészet beindult, és a nép meg ámulva nézi a legnagyobb Rodolfót aki a kalapjából a nyuszit elővarázsolva káprázatba ejti őket. 

Erre volt az utalás a beszéd végén ott a Hősök terén, szerveződni, harcba indulni, mert a veszély nemhogy elmúlt, hanem inkább fokozódik. Egy elmebeteg kezébe került megint a ballib kormánykereke és vészes populizmusával hajt szemeb a forgalommal és egyre többen követik... 

Jó reggelt Magyarok ! 

TibiDj 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése