2013. október 27., vasárnap

Már megint hétfő :

Gyurcsány Ferenc, a múlt embere 

Attila, te erről szóltál a "lükének" is, mert Ő még az elmúlt héten nem így gondolta, mert szerelmetes levelében kért benneteket Gordival együtt (- 2014 ), hogy húzzatok a retkesbe, mert itt a választók " többsége" hátha nem is, de valahogy csak azt akarja, hogy Feribohóc legyen a király.
Vagy talán nem érkezett meg a levél, és elkallódása közt a parfümbe itatott boríték, Szanyi Kapitány kezébe landolt, aki egy kissé delíriumos állapotban azt hitte, hogy Orbán küldte, és ezért mondta azt, hogy "Mindenki Ference" a  "haza legnagyobb ellensége".

De Gordi se nagyon akart belebonyolódni, mint cica a gombolyagba, hogy mi a fenét csinálja ez a "félkegyelmű" a purparlét Nekik. Helyette szép kis táblákat készíttetett amin azt hangoztatják Viktor nevű állampolgárainak számára, hogy Ők is magyarok. Szegény Viktorok, most milyen hülyén érezhetik magukat, hogy táblákkal fogadják Őket, nesze ba@szki magyar vagyok azt kész, Te meg ki vagy?
  
Ezzel meg kb. annyi a céljuk mint az "Amelie csodálatos élete" című filmben a törpének, hogy beutazza a fél világot.
Vicces csak nem humoros. Főleg, hogy az a Szabó Timike is kampányol a táblájával aki, még 2010-ben az LMP nevű "lehetetlen más politika" formációban az MSZP haláláról álmodva, most Szekeres Imre bácsi térdén lovagol. 
Még hétfő van, de aki netán perverzió folytán a balos facebook oldalakra téved, hát olvashat csodákat. Egymást ölik a Dilis Komcsik és Maszop rajongók, de kapnak az "Együtt sem megy" koalícióba is, olyan egységes arcot mutat a tábor, mint a Brian élete film hősei akik Jeruzsálem megmentői, vagy felszabadítói akarnak lenni.

Megy ott az anyázás, Meseházi egy szar alak és ez még egy enyhe kifejezés volt amit olvastam, de a másik részről Ferike kap a fenekére, és küldik oda ahova egykor Horn Gábor is ajánlotta neki.
Zajlik kérem a demokratikus rendeződés, kötél és bitó híján szóban.
Aztán ne hagyjuk már parlagon a demokraták rádióját a Klubot se, mert ott nagy port kevert, hogy Gyurcsista macit, a ciános Kuncze Dj-t elküldet a rádió zord tulaja a balfélre.
Még Kanadából is jelentkezett Orosz Jozefina, hogy na ez ám a skandalum, mert mi van itt kérem, ha már mi bátor demokraták is egymás torkának esünk. Mi lesz így a rettegéssel és a demokrácia falainak erősítésével.
Erre aztán kitört a cica harc amibe megint bele kotnyeleskedett a "főzőcske de okosan" sztárja Fletó, és felhívta csak úgy demokratikusan egy független rádió tulajdonosát, hogy irgum burgum vissza a macit a mikrofon elé.
Ez vicces mert olyan emlékeket ébresztett, mint a pártállamban : "Odatelefonálok Arató elvtársnak és megmondom, hogy vegye vissza Terikét mert igen is tud gépelni szegény, még ha csak egy ujjal is, de tud."
Kész kabaré.
Utolsó sorban a szarok is előkerültek megint az éjjeli edény aljáról névsorban Alföldi, Heller és a trs.-i, hogy a Svéd Tv-nek elpanaszolják, hogy már megint dühöng a nácizmus, Orbán meg maga a megtestesült Rákosi vagy még rosszabb.

Heller Ági néni szájából ez tényleg komikus, mert ugye nem rég került elő az a levél amit 56 után irt Kádár elvtárs számra, hogy mennyire meg volt tévedve, és számára már csak egy út van a szocialista, kommunista vezeklés.
Kínos, de ezek a ballib hiteles emberei.
Azt hiszem hét indítónak ez bőven sok is volt...

Most akkor jöhet a kávé, és a reggeli péksütemény és nézem tovább az ellenzéki cirkuszt.

Jó reggelt Magyarok !

TibiDj

2 megjegyzés:

  1. Ezt nem ártana többször bemutatni:
    http://mno.hu/migr/heller_agnes_levele_a_magyar_szocialista_munkaspart_kozponti_bizottsaganak-175958

    VálaszTörlés
  2. Sétálunk, sétálunk, egy kicsikét hazudunk, kopp!
    Előre szól majd, ha kicsit, vagy nagyot hazudik, esetleg mindig utólag dönti el?? :O
    http://youtu.be/wpkFkIWvJ5Y

    VálaszTörlés